perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Päivänviettoa

Tulin tänään töihin jo kello puoli viisi. Aamulla oli aikainen herätys, jo hiukan seitsemän jälkeen. Kavereiden kanssa piti olla puhelinpalaveri Suomeen kello kahdeksan. Konferenssipaperimme meni läpi ja piti käydä läpi kommentteja. No, palaveri myöhästyi sitten hiukan ja ihmettelimme miten ihmeessä Skypen saa toimimaan, kun osa osallistujista soittaa Skype-in -numeroon ja osa käyttää Skypeä suoraan. Hämmentävä käyttöliittymäosa, eikä ehkä ihan loppuun asti ajateltu, mutta saatiin sitten kuitenkin palaveroitua. Aika pieniä muutoksia paperi kaipasi, joten oman osuuden korjaukset saanee kirjoitettua tunnissa parissa. Sitä ennen pitää kuitenkin tehdä töitä parin muun keskeneräisen paperin kanssa.

Kokouksen jälkeen rupesin sitten ihmettelemään elämän menoa ja hämmennyin kovasti näistä amerikkalaisista lentolippujen ostosysteemeistä. Sähköisen lipun ostajana voi kuulemma toimia, jos on resident of United States. No tutkin asiaa ja verottajan mielestä olen resident, joten ehkäpä sitten lentoyhtiönkin mielestä. Sitten kun olin aikani tiiraillut lentoja ja löytänyt mieleiset (alle 200 dollaria edestakaisin New Yorkiin) varausjärjestelmä kysyy lentoyhtiön asiakasnumeroa. Hitto, eihän mulla mitään sellaista ole, kun en ole edes koko lentofirmasta aiemmin kuullut ja kämppiskin väitti, että maksuun käytetty luottokortti toimii lippuna, eikä lentoyhtiön bonuskortti. Jätän tyhjäksi ja toivon parasta. Ainakin se otti mun rahat - toivottavasti saan myös lentää.

Suuntana siis New York, ensimmäistä kertaa elämässäni olen Yhdysvalloissa jossain muualla kuin Kaliforniassa. Pitkä viikonloppu entisen kämppiksen luona ja sitten takaisin töitä tekemään. Typeryyksissäni en katsonut kalenteriani ja jouduin siirtämään hammaslääkäriaikaa matkan takia. Toivottavasti tulee kiva matka. New York (lausutaan new jork suomalaisittain :) on kuulemma erilainen kuin Kalifornia.

Seuraavaksi aika jatkaa paperin uusiksi kirjoittamista. Ehkäpä siitä vielä hyvä tulee.

Ei kommentteja: