lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Kuvia

Viime viikkoisesta Palm Springsin vaellusreissusta on nyt sitten kuvia (ja pari videokokeilua kameralla) nähtävinä täällä. Tässä muutama esimerkkikuva.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieman yllätyksenä tuli se, että siellä oli lunta ja jäätä. Tiesin toki, että Kaliforniassa on varsin talviset olosuhteet vuorilla. En kuitenkaan olisi uskonut, että noin etälässäkin on lunta.

Mahtava paikka toi Palm Springs

Mikko Särelä kirjoitti...

Palm Springs on tuossa alimmassa kuvassa ja se on varsin alhaalla. Siellähän lämpötila on ympäri vuoden noin 30 astetta celsiusta.

Vaelluksemme oli vieressä olevalla vuorella. Hissi vei meidän vajaaseen 2,5 kilometriin ja matkan aikana kävimme kolmessa kilometrissa. Ilman ohuuden huomasi selkeästi.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tiesin kyllä, ettei se vuori ole varsinaisesti Palm Springs, mutta kun en muistanut sen vuoren nimeä. No, joka tapauksessa Palm Springsin välittömässä läheisyydessä.

Joskus, kun tulen Kaliforniaan matkailemaan/valokuvaamaan, niin täytyypä tsekata toi vuori kans.

Täytyy varmaan ensinnä vähän treenata, että jaksaa vaeltaa niillä vuoristoalueilla kamera ja muutama objektiivi kaulassa =)

Mikko Särelä kirjoitti...

Juu, ajattelinpa vain tarkentaa muillekin mahdollisille lukijoille. Lunta ei ilmeisesti tuollakaan ole aina edes talvella. Pari viikkoa sitten vain sattui olemaan kova matalapaine, jonka aikana San Diegossakin satoi kaatamalla ja yllättäen kolmessa kilometrissä näin talvella tuiskutti lunta. Lumipallojakin päästiin heittämään.