lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Liikunnan iloa

Kävin eilen illalla sellaisella pikaisella viiden kilometrin lenkillä, minkä jälkeen lähdin etsimään itselleni syötävää. Lenkillä ollessa oli mukava huomata, että isojen mäkien jälkeen kevyt hölköttely riittää palautumiseen, ehkäpä alan olla valmis ensimmäiselle pitkälle lenkille. Erityisen mukavalta tuntui, kun pääsin syömään ja oli hillittömän energinen olo. Mieli teki lähteä urheilemaan lisää, kroppa hinkui oikein lisää liikuntaa ja päätin sittenkin aloittaa lentopallokurssin huhtikuun alussa. Treenejä olisi maanantaina ja keskiviikkona ja perjantaisin vapaata pelailua. Kivaa!

Päivitys: Juoksin tänään sitten sellaisen 9 kilometrin aamulenkin ja hyvältä tuntuu. Pitäisi päättää sopiva maraton, jolle rupeaisi ihan tosissaan treenaamaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dude, aijahan alkaa tosiaan olla urheilullinen! Kylla se taallapain se ainoa oikea maratooni on NY Marathon lokakuussa! ;) Tervetuloa sitten!

mb

Anonyymi kirjoitti...

PS: oletko harkinnut toihin juoksemista/pyorailya? Saisit hyotyliikuntaa, saastyisit turhauttavalta parkkipaikan metsastykselta, etka kuluttaisi fossiilipolttoaineita? Ja saastaisit autovakuutuksessa ;)

Mikko Särelä kirjoitti...

Kolmenkymmenen kilometrin työmatka on hiukan liian pitkä aamulenkiksi. Valitettavasti.

Mikko Särelä kirjoitti...

Mb, kuis kaukana keskuspuistosta muuten asut? Aamulenkillä olisi sinne tullessa kiva käydä, jos on mitenkään etäisyyden päässä.

Anonyymi kirjoitti...

Sillan yli itse puistoon holkkaa vajaat 20min, puiston alanurkasta reservoirille ehka toiset 20, pohjoispaahan ehka viela 15. Itse holkkailin aikanaan lounaisnurkasta reservoirin lounaisnurkkaan ja hieman lansireunaa (whoo, siella on kevaalla tajuttoman kaunis kirsikkakuja! ehkapa parahultaisesti sinun ajallasi. tai ehka ei, kun ei ole viela merkittavasti lammennyt) pitkin, sitten takaisin, 40-45 min.
Minahan voisin, etenkin viikonlopulla, lahtea varmaan fillarilla pace-setteriksi ;)

Mikko Särelä kirjoitti...

Groovy baby! Tuo kuulostaa sellaiselta puolentoista, kahden tunnin lenkiltä. Täytyy vaan ottaa rauhallisesti, mutta hyvältä kuulostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa nyt muistan: kotoa on 5 mailia 5th ave ja 97th st kulmaan Puiston italaidalla. Eli LIC-Puiston ympari-LIC olisi vahintaan 11+ mailia.

mb