lauantaina, helmikuuta 04, 2006

Palm Springs

Tänään edessä reissu Palm Springsiin Andersin kanssa. Lisää kanjoneita ja aavikkoa. Ehkäpä jotakin muutakin mielenkiintoista. Yritän saada Borrigo Springsin reissusta tehtyä matkakertomusta kuvien kera tänne piakkoin. Kuvia voi sillä välin käydä katsomassa täällä.

Eilen töiden loppuessa oli vuorossa salmiakkikossu ja unkarilainen luumuviina. Ensimmäistä minä tarjosin työkavereille, jotka pitivät siitä. Tai ainakin väittivät kohteliaisuudesta näin. Luumuviinaa tarjosi unkarilainen Peter ja se oli kuulemma 60%sta. Sen maku oli grappamainen. Mielenkiintoista.

Tämän jälkeen menimme Andersin ja Peterin kanssa syömään läheiseen meksikolaiseen ravintolaan. Söin taco-annoksen, joka oli järkyttävän iso, mutta niin hyvää että päädyin syömään kaiken. Olisin voinut vieriä pois ravintolasta. Hintakaan ei ollut päätähuimaava - 10 dollaria pääruoasta. En myöskään olisi osannut nimetä minulle tarjolle tuotuja juttuja tacoiksi, niin erilaisia ovat siitä, mitä Suomessa tacoina tarjotaan.

Rentoutumishetki teki hyvää; samoin täksi aamuksi sovittu reissu Palm Springsiin. Viikko on ollut pitkä ja työntäyteinen ja tällainen reissu pois helpottaa työstä irrottautumista. Muuten olisi erityisesti nyt houkutus jäädä kotiin ja tehdä töitä. Niin paljon on tapahtunut tämän viestini jälkeen. Pääni pursuaa ideoita, jotka tiedän voivani toteuttaa ja jotka ovat mielestäni toteuttamisen arvoisia. Ja aikaa on vuorokaudessa niin vähän.

Hauskaa viikonloppua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika ykstoikkosen näköstä tuolla Borrigo Springsissä. Siellä olis hyvin tilaa uusille asunnoille.


Paljonkos siellä muuten maksaa ihan perinteinen kupillinen kahvia ja sitten joku pulla tai munkki? Suomessa ne on järkyttävän kalliita - monessa paikassa peräti 5 euroa!

Mikko Särelä kirjoitti...

Enpä ole oikeastaan tuollaista vilkaissut tai perinteisissä maantievarren kuppiloissa käynyt. Kahvi maksanee paikasta riippuen paljon, tai vähän - Palm Springs, jossa tänään kävimme Andersin kanssa on kallis kaupunki.

Kahvikupin kuitenkin saanee alle $1.50 melkein mistä vaan ja esimerkiksi isot amerikkalaiset keksit maksavat yleensä $1.00, vastaavasti esim. kotini lähellä olevassa Bagel-paikassa vaikkapa sokerikuorrutetut baagelit maksavat $0.85.

Eli jos pakko olisi arvioida, niin kaipa tuollainen $2.50 olisi aika lähellä oleva arvio. Saattaa olla jopa yläkanttiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta

Selkeesti halvempaa on kuin Suomessa. Tosin taisin ehkä hieman liioitella, kun sanoin, että täällä maksaa 5 euroo melkein joka paikassa. Pitäisi ehkä sanoa, että joissakin paikoissa =)

Alle 2 eurolla ei oikein taida saada mistään.

Tuolla näköjään on kahvi ja pulla 5 euroa:
http://www.tunturihotelli.fi/?deptid=14528&ProductID=2501&showmodul=46