sunnuntaina, toukokuuta 22, 2005

Konsertti ja kevät

Eilen oli kuoron kevätkonsertti. Jännitti kovasti, kun olen ollut keväällä sairaana ja siksi poissa treeneistä paljon. Mokasin parissa paikassa, mutten onneksi mitenkään kauhean pahasti. Kokonaisuutena konsertti meni hyvin, laulunopettajanikin piti. Erinäköisistä syistä johtuen konsertin jälkeen ei ollut kauhean bilefiilis, mutta eksyin kuitenkin karonkkaan, johon olin maksanut paikan. Ruoka oli hyvää. laulua olisi voinut olla enemmän. Yksi serenadi sujui erinomaisesti, toinen meni täydellisesti poskelleen. Kotiin tulin viimeisellä ratikalla.

Kävin sitten tänään vihdoin katsomassa elokuvan Kingdom of Heaven. Pätkä oli varsin viihdyttävä ja pidin erityisesti siitä, minkälaisina eurooppalaiset kristityt ja arabimuslimit esitettiin. Tekijöillä oli ainakin jonkinverran tuossa asiassa historiallista tarkkuutta mukana. Hahmonkehitystä elokuvassa on loppujen lopuksi hyvin vähän, niin myös juonta, mutta viihdyttävä pätkä silti.

Kuluneella viikolla ei sitten ollut yhden yhtäkään vapaata iltaa. Ei sillä, että olisin suostunut yhdestäkään menosta luopumaan, mutta tuollainen juokseminen käy pidemmän päälle rankaksi. Varsinkin kun alkavakin viikko on tehokkaasti täyteen buukattu. Viikonloppuna on sentään vapaata aikaa, kun mummin hautajaiset ovatkin vasta kesäkuun puolella.

Ei kommentteja: