perjantaina, lokakuuta 21, 2005

Paluu arkeen

Rooma oli kaunis. Scorchiota riitti ja kaksi tuhatta vuotta vanhat rauniot olivat upeaa katseltavaa. Erityisen hauska episodi oli, kun kävimme katsomassa Curiaa. Ihmettelimme sisään mennessämme, että onko kyseessä alkuperäinen, vai rekonstruktio - rakennus oli kuitenkin muurattu punatiilestä. Sisällä olleesta opastaulusta selvisi, että rakennus oli kuin olikin rekonstruktio alkuperäisestä. Rekonstruktio oli rakennettu 300-luvulla, eli oli itsekin lähes 1700 vuotta vanha. Siinä oli ihmettelemistä suomalaiselle.

Kuvia laitan tänne ehkä joskus, jahka jaksan valikoida ja pienentää ottamiani.

Toisaalla armas Karpelamme kunnostautui kantamalla piraattituotetta Sloveniassa. Selityksenä oli, ettei ollut tiennyt laukun olleen piraatti. Mahtaakohan ministerimme tietää, että jos hän olisi tuonut laukun maahan ensi vuoden puolella, olisi hän syyllistynyt rikokseen riippumatta tietämättömyydestään. Ehkäpä tullin pitäisi ottaa Tanja erikoistarkkailuun, jottei tämä tuo vahingossa maahan piraattituotteita Lex Karpelan tultua voimaan.

Masinointi-kamppanjalla menee kovaa. Adressiin kerättiin viikossa yli viisi tuhatta allekirjoitusta. Erinomainen saavutus joukolle, joka syntyi vai muutama viikko sitten. Kiitos kaikille adresssin allekirjoittaneille! Opetusministeriö huomioi adressimme aikaistamalla presidentin esittelyn aikataulua. Ponnistuksemme eivät siis menneet hukkaan.

Ei kommentteja: