lauantaina, huhtikuuta 30, 2005

Nyt on mukava juhlien jälkeisen aamun olo. Väsyttää hiukan ja ajatukset kulkevat mietteliään hitaasti. Sitsaaminen on kivaa. Näistä omista vappusitseistä täytyy ehdottomasti tehdä perinne.

Oltiin siskon kanssa istumassa iltaa keskiviikkona. Molemmat väsyneitä ja alkuvaiheessa oltiinkin vaan ihan hiljaa, kumpikaan ei puhunut paljoakaan. Jotenkin hassusti tuollainen hiljaisuus on omiaan tekemään keskustelusta syvällisempää. Olen monet syvällisimmät ja parhaimmat keskustelut käynyt nimenomaan sellaisina hetkinä, kun molempia väsyttää, ei jaksaisi puhua mitään ja on kyetty antamaan tilaa hiljaisuudelle. Jotenkin oikeasti tärkeistä asioista puhuminen vaatii tilaa rauhoittua ja aikaa kuunnella omia ajatuksia.

Kävin eilen varaamassa ajan kampaajalle. Olen miettinyt tyylin muuttamista jo pidempään, ongelmana vain, mistä löytää hyvä kampaaja, jolla on Ideoita. Apu onneksi oli lähempänä kuin osasin kuvitellakaan. Kämppikset ovat käyneet yhdellä naapuritalossa olevalla kampaajalla, joka ei pelkää tehdä radikaaleja ratkaisuja, jos ei asiakaskaan. Pitkistä hiuksista en luovu, mutta muuten saa kampaaja lähes vapaat kädet. Saapa nähdä miltä kuontalo näyttää 11. toukokuuta.

torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Wappu

Jäin tänään lomalle. Olo on hämmentynyt, ei oikein tiedä mitä tällä ajalla pitäisi tehdä. Luultavasti kuitenkin loma on ohi ennenkuin edes tajuan jääneeni lomalle. Töiden jälkeen yritin kiireessä hakea juotavia huomisiin sitseihin ja ehtiä kvartettitreeneihin Espoon keskukseen. No, typerän julkissählingin takia myöhästyin sitten kolme varttia. Onneksi kaverit eivät olleet harmissaan. Laulaminen on onneksi kivaa, tänään harjoiteltiin Java Jiveä. Ehkäpä sen joskus oppii niin, että sitä kehtaa esittää. Laulaminen on ihanaa, en ymmärrä kuinka olen voinut pitää monta vuotta taukoa.

Muistini on alkanut pätkimään. Eilen soitin laulunopettajalleni ja yritin sopia tunnin tämän päivän iltapäiväksi. Onnistuin tässä ja soiton jälkeen huomasin asiaa kalenteriin lisätessäni, että diplomityöntekijäni diplomityöesitelmä oli päällekäin laulutunnin kanssa, joten piti peruuttaa tunti. Harmi, en sitten ehtinyt tällä viikolla. Ja tietenkin tänään luin sähköpostista, että esitelmä oli siirtynyt ensi viikolle sairastapauksen vuoksi. Harmittaa.

Tässä yritän kovasti miettiä, kuinka paljon tällaiseen blogiin voi omasta elämästään kirjoitella. Tai siis asioista, jotka koskettavat myös ystäviäni ja kavereitani. Ehkäpä järkevä jako yksityisasioiden ja blogattavien välillä löytyy pikkuhiljaa. Kokeilemalla.

Blogin ulkoasu on kamala. Pitäisi varmaan jaksaa leikkiä sen kanssa. Laittaa lisää linkkejä tuttuihin blogeihin ja muihin mielenkiintoisiin paikkoihin. Ja monta muuta asiaa, mutta nyt en jaksa välittää. Antaa asioiden olla rempallaan.